SLÁVISTICKÉ BOWLENÍ - Kutná Hora 7.3.2015

11.03.2015 08:50

SLÁVISTICKÉ BOWLENÍ - Kutná Hora, 7.3.02015

 

Je to neuvěřitelné, ale již po deváté jsme se sešli v Kutné Hoře, abychom poměřili své kvality ve hře zvané bowling. 12 tříčlenných družstev stálo úderem dvanácté hodiny na svých místech, každý s jinými ambicemi, s jinou formou, každý však rozhodnut si toto tradiční setkání slávistů užít.

My samozřejmě také. Tentokrát naší odbočku reprezentovala dvě družstva. Vše jako vždy začalo kávičkou u McDonaldu na dálnici, pokračovalo dvěma kousky v naší tradiční baště U Kata, pak přesun do herny a už je dvanáct a vše začíná.

Od začátku je jasné, že o první dvě místa si to jako vždy rozdají Rokycany s Brandýsem nad Orlicí. My jsme po prvním kole pokukovali po třetím místě. Po kole druhém jsme již usoudili, že to nebude až tak lehké na třetí místo dosáhnout a po třetím kole bylo jasné, že na nás zbude tolik nepopulární brambora... Ne že by snad bylo třetí místo v nedohlednu, to bychom ale museli všichni zahrát alespoň trošku nad svůj standart - to se však nestalo a to hned z několika příčin. Jana v týdnu zasažena tajemným plzeňským virusem neměla tolik sil a já zasažen třemi plzeňskými ležáky, neměl tak přesnou mušku. Nade vše vyčnívalo Petrových krásných 201 bodů ve třetím kole.

Vítězství tak nakonec brali Brandýští před Rokycany B, bronz pak putoval Rokycany A.

Tradiční tombola (mimochodem rok od roku bohatší) pak zakončila, jako vždy a po všech směrech, vydařený turnaj.

I když zakončila... To pravé zakončení nás teprve čekalo, jako již tradičně, U Kata. Výborné jídlo, výborné pivo a spousta srandy. A jako vždy jsme odcházeli z hospody poslední...

Příští rok nás tedy snad čeká jubilejní desátý ročník. A to už sakra na tý bedně určitě budeme!!!

TATA

=

foto z akce ve fotogalerii    zde>>

Vyhledávání