SLÁVISTÉ NA PRAGOVCE, 2. Ročník - 4.2.2012

08.02.2012 11:29

Fanouškovská okurková sezóna je v plném proudu. Fotbalisté pláchli za teplem na ostrov Gran Canaria, hokejisté již dávno pláchli z desítky zaručující předkolo play-off a ke všemu venku ta ukrutná zima. Co má tedy dělat sportu chtivý fanda, neholduje-li zrovna otužování?
My, již po druhé, dostali možnost navštívit krásnou hernu kuželkářů pražské Pragovky. Po loňském premiérovém ročníku, kdy jsme se s tímto tradičním sportem seznámili a tak říkajíc jsme si ty menší koule osahali, nás letos čekal přímý souboj s reprezentanty výše zmiňovaného klubu. A když píšu s "reprezentanty", tak to myslím doslova. Proti nám se totiž na dráhu postavil několikanásobný reprezentant tohoto sportu a bronzový medailista z mistrovství Evropy v družstvech, Jaroslav Pichl.
Tomu všemu ale předcházel jakýsi kvalifikační turnaj, ze kterého vzešla trojice zástupců naší odbočky, kteří se měli postavit k předem prohranému zápasu s Pragováky.
K tomu také záhy došlo... Výsledek byl jednoznačný, ale o to vůbec nešlo. Důležité bylo, že jsme strávili příjemné poledne v útulné herně, mezi příjemnými lidmi a hlavně v teple.
Díky tedy Kuželkářům Pragovky za pozvání a těšíme na další setkání, třeba už letos v létě.
Ještě vám samozřejmě dlužím výsledek onoho souboje. Překvapivě jsme prohráli...

TATA
F.F!!!

Vyhledávání