SLAVIA - TEPLICE, Eden 27.2.2012

28.02.2012 21:52

V prvním „jarním“ kole jsme přivítali v Edenu Teplice. Přiznávám, pryč jsou ty doby, kdy jsem se nemohl dočkat zápasu našich chlapců. Dnes chodím na stadion jaksi ze setrvačnosti.

Kdysi sparťanská ikona na lavičce, pořád sparťanský ředitel na čestné tribuně, nečitelná hra našeho mužstva, postavení v tabulce a taková ta celková nasranost všech slávistů, kteří společně prožívají tuhle strašnou sezónu. Když k tomu všemu ještě připočítáme výkony našich hokejistů, nelze se divit rozpoložení všech fanoušků.

Těch se sešlo v chladný podvečer 4476. Mezi nimi i naše pětičlenná mini delegace. Kde jsou ty časy, když nás jezdilo z Veleně dvacet...

Úvodu zápasu předcházela slavnostní událost. Padesáté narozeniny nedávno oslavila jedna z největších novodobých ikon sešívaného dresu, Ivo Knoflíček! Z rukou prezidenta a majitele Slavie pana Aleše Řebíčka, mu byl předán dres s padesátkou na zádech, kotel přidal choreo a... a to bylo pro tento večer vše...

Dál následovala klasika v podání našich hráčů. V první půli jsme mohli sledovat oboustranně bezduchý fotbal. Pár náznaků šancí, jinak nic.

Na začátku půle druhé, naši borci trošku Teplice přitlačili. Výsledkem byla však pouze neuznaná branka Milana Škody, kterému předcházel útočný faul. Tentýž hráč pak v 84.min. neproměnil vůbec největší šanci zápasu, když z blízka neprostřelil Grigara.

Tedy, opět 0:0...

V příštím kole zavítáme na hřiště Mladé Boleslavi. Nevím, co by se mělo stát, abychom uspěli.

Aby toho nebylo málo, ve Veleni mě čekala zavřená hospoda...

 

TATA

F.F!!!

Vyhledávání