SLAVIA - PLZEŇ, Eden 6.11.2011

07.11.2011 19:39

Krásná, slunečná neděle, soupeř hrající moderní útočný fotbal, dvě cenná vítězství v řadě, zlepšující se obraz hry. Co už jiného by mělo přilákat fanoušky na tribuny. Však se jich také sešlo 8545, což byla nejvyšší návštěva uplynulého kola. Mezi nimi samozřejmě nemohla chybět i dvanácti členná skupinka z Veleně.

Stále bez vyvěšené vlajky (Nikdy nebudeš náš trenér!) jsme mohli sledovat v první půlhodince herně lepší Plzeň, jak dobývá naší branku. To se jí také, zásluhou Koláře, ve 28. min. podařilo a přiznejme, že nebýt v ten večer fantastického Čontofalského v naší svatyni, mohlo být o zápase rozhodnuto daleko dříve. Ten náš však několikrát podržel a tak jsme se mohli nadechnout k velkému obratu! Nejprve v 33. minutě důrazný Pospěch zužitkoval přesný Milutinovičův centr a vyrovnal a o sedm minut později tentýž hráč vtipnou přihrávkou našel Hurku, který tvrdou ranou prostřelil Pavlíka v plzeňské brance!!!

Tento stav už vydržel do přestávky. V té jsme mohli sledovat věc nevídanou. V průběhu přestávkového programu, se totiž z nebe snesl parašutista a své přistání namířil do velkého vápna, před tribunu sever! Bohužel nápis na jeho padáku nebyl k přečtení, ale zřejmě to byl pokus jak ošálit pořadatelskou službu, která stále u vchodů lustruje nápisy proti Strakovi.

Druhý poločas se již nesl v duchu dobývání naši branky. Tu se nám dařilo bránit několikrát s vypětím všech sil. Obzvlášť série, snad šesti rohů po sobě byla nervy drásající. Ale opět nám pomohl skvělý Čonty a v jednom případě i štěstíčko, to když se Bakošova střela odrazila od břevna!

V závěru pak, to když už Plzeň vsadila vše na jednu kartu, měl obrovskou šanci rozhodnout zápas střídající Paprčiak. Sám postupoval na Pavlíka, ale zakončení totálně pokazil.

Třetí vítězství v řadě se počítá. Kdyby se podařilo po reprezentační pauze bodovat v Hradci, bylo by to skvělé!

K Arazimům jdeme po fotbale jen dva... Já a Fanýsek. Kde jsou ty časy, kdy jsme obsazovali celý stůl...

Nevadí, v ten večer nám Plzeň chutnala dvojnásob!!!

TATA

F.F!!!

STRAKA VEN! PLATIL VEN!

Vyhledávání