SLAVIA - MLADÁ BOLESLAV EDEN 27.4.2009

28.04.2009 09:11

 

Jednou to muselo přijít... Ano jednou to muselo přijít,ale ne sakra dnes!!! Říkal jsem si zhruba 20.min před koncem dnešního zápasu. I když naše hra si o to, že to jednou to musí přijít, říká už dlouho...

Krásné, i když trochu větrné počasí, krásná atmosféra (až na pár věčně urážejících jedinců), krásný fotbal (pro nezaujatého člověka). To všechno nabídlo dnešní utkání. Mladá Boleslav se představila jako techničtější i fotbalovější mužstvo a nebýt jejich lehkovážnosti při některých šancích v druhé půli za stavu 1:3, těžko bychom s výsledkem mohli něco udělat. Naštěstí se, jako už po několikáté, v letošní sezoně ukázalo kouzlo Edenu!!! Místy až fanatické a hlavně neustálé fandění, spolu se zlepšeným výkonem našich chlapců, dovedlo zápas k snad zasloužené remíze.

Poděkování patří všem, kteří to nezabalili jak na hřišti tak v hledišti!!! Ano, náš výkon jistě už několik zápasů nebyl ideální, ale to neznamená, že bychom měli naše hráče sprostě urážet. Prostě ta kvalita chybí a nikdo z nich to doufám nedělá schválně.

Na druhou stranu je to pro vedení klubu varování, že se kádrem v letní přestávce musí něco udělat!!!

Ale zpět k zápasu. Na utkání bylo přítomno 13 členů odbočky, což je vzhledem k důležitosti zápasu celkem nevalný počet. Myslím si, že kdo dnes nebyl v Edenu o hodně přišel. Minimálně už kvůli euforii po vyrovnávacím gólu (který mně málem katapultoval ze sektoru 206 do sektoru 105) stálo za to být na stadiónu!

Pozápasová mezischůze se vcelku povedla, hlavně díky ochotě paní hostinské, která s námi vydržela!

Teď už jen přivézt nějaké body z Brna a bude to fajn!!!

TATA

FAITHFUL FOREVER!!!

Vyhledávání