SLAVIA - ML. BOLESLAV, Eden 3.3.2013

06.03.2013 09:10

19. 10. 2012...Proč začínám tímto datem? Jednoduché... V ten den totiž Slavia slavila svoji poslední ligovou výhru, když zdolala Příbram...
Jaro pro nás začalo tak, jak končil podzim, tedy prohrou v Olomouci. Ruku na srdce, asi málokdo očekával, že bychom mohli z Hané přivézt tři body. Remíza však visela ve vzduchu. Bohužel  ani čtyři útočníci v závěru (proč jsme zase hráli od začátku na jednoho?) na ni nedosáhli.
V neděli v podvečer nás doma v Edenu čekala Boleslav. My jsme se naopak dočkali dvou útočníků v základní sestavě. Vůbec celá jedenáctka vypadala ofenzívně. Bylo se tedy na co těšit.
V osmé minutě tutovka Gecova, trestuhodně promarněná, nesmyslný a nepotrestaný faul magora Johany na Fenina (ten po něm musel být střídán Škodou), nastřelená Čontofalského tyč a ještě několik našich zahozených šancí. To byl první poločas.
V druhé půli upadla hra do průměru. Hra bez jakéhokoli systému...Dlouhý nákop, ztráta míče a tak pořád dokola. Ze šedi jen vyčnívala hlavička Škody, kterou bravurně vyrazil Miller. Po špatném Juharově rozehrání šli hosté zásluhou Štohanzla, ktrerý efektně přehodil vyběhnuvšího Čontofalského, do vedení.
V 81. minutě se nám sice podařilo zásluhou Mičoli srovnat, ale to bylo bohužel všechno. Závěrečný tlak se nekonal a tak se nekonala ani vytoužená výhra...
Nevím. Hráče nemáme špatné, vedení přivedlo trenérovi posily, které chtěl, začínám mít pocit, že chyba bude někde jinde... Já osobně vydržím ještě dva zápasy. Pak se asi přidám ke skandování, které se neslo včera Edenem po skončení zápasu.
Devět členů naší odbočky tedy smutně odjíždělo z Vršovic do Veleně. U Arazimů jsme koukli na Baník jak překvapivě remizoval v Plzni a rozešli se domů.
V sobotu nás čeká výroční schůze. Snad bude u Krtka po pátku lepší atmosféra, než včera večer...
 

Vyhledávání