SLAVIA - ČESKÉ BUDĚJOVICE, Eden 23.10.20011

25.10.2011 12:27

Našemu nedělnímu zápasu předcházela tradiční schůzka zástupců odboček přátel Slavie Praha. Do prochladlého klubu Mirko Huptycha si našli cestu zástupci, tuším 22 odboček, což je myslím úctyhodné číslo, vzhledem k tomu v jakém stavu se náš klub nachází. Na setkání však byla avizována návštěva zástupce SK SLAVIA PRAHA, takže se nelze divit zájmu položit otázku někomu z vedení. Majitel klubu Ing. Aleš Řebíček musel pracovně odletět do Číny, takže nás svojí návštěvou poctil jeho bratr, finanční ředitel Bc. Adam Řebíček. Ten v klidu a věcně odpovídal na všechny otázky týkající se našeho chodu našeho klubu. V tuto dobu nám nezbývá nic jiného, než věřit jeho slovům a doufat v lepší zítřky. Já osobně jsem měl z jeho vystoupení dobrý pocit. Snad bratři vědí, co dělají.

Po skončení schůzky jsme se přesunuli spolu s přáteli z Kolína, Brandýsa nad Orlicí a Něčína na před zápasové občerstvení do restaurace na zimním stadionu, kde jsme nad výtečným nefiltrovaným Prazdrojem rozebírali dojmy ze setkání.

Samotný zápas moc fotbalové krásy nenabídl. V prvním poločase sledovalo deset členů naší odbočky (tentokrát bez vyvěšené vlajky) spíše urputný boj ve středu hřiště než nějaké ofenzivní hody. A nebýt přísného vyloučení hostujícího kapitána Horejše v závěru prvního poločasu, kdoví jak by pokračoval. Přesilovku jsme využili hned z kraje druhého poločasu, kdy se hezky trefil Petr Janda a definitivní jistotu tří bodů nám přinesl svým premiérovým gólem v červenobílém dresu Martin Hurka.

Důležité, vydřené vítězství by chtělo potvrdit na Slovácka. To by nám jistě vlilo sebevědomí do žil, před zápasem se silnou Plzní!

 

TATA

STRAKA VEN! PLATIL VEN!

F.F!!!

Vyhledávání