Slavia - Baník, EDEN 9.3.2009

10.03.2009 08:16

Další zářez do naší mistrovské pažby. Nic víc, nic míň. Úkol byl splněn do posledního puntíku a je jedno jakým způsobem. Nutno přiznat, že Baník byl zřejmě nejtěžším tuzemským soupeřem, který se v Edenu představil. O to víc těší zisk tří bodů.
Skvělá atmosféra, Čaroděj v bráně, naštěstí střelecká impotence soupeře a naše nervy napnuté k prasknutí - tak by se dal stručně popsat dnešní večer. Všechno zapadlo přesně do sebe a já mohl večer rozeslat pár esemesek (ahoj Luboši:-).
Je smutné, že tak důležitému vítězství přihlížela z různých důvodů (pane Černý děkujeme  ) jen tříčlenná skupinka naší odbočky. Ale nevadí. Vlajka opět nechyběla a nezbývá jen doufat, že na Zlín nás bude mnohem víc.
Na tradiční mezimezischůzi byl přítomen stejný počet členů, jen obsazení se trochu pozměnilo...Satane zapomenout na výročí s datem 8.3... (nezapomněl, jen si vzhledem ke končící dovolené neuvědomil, kolikátého že je – poznámka správce).
Večer trochu pokazila prohra našich ledoborců ve Vítkovicích, ale to jsme tak nějak čekali. Snad se kluci ještě zvednou.
TATA
FAITHFUL FOREVER

 

Více informací o včerejším zápase najdete na oficiálních stránkách SK SLAVIA .

Vyhledávání