SLAVIA - BANÍK, Eden 28.11.2011

01.12.2011 20:32

Pro většinu z nás to byl poslední zápas této sezóny. Tedy jestli se dá o většině mluvit, když se nás v Edenu sešlo jen osm. Počet členů naší odbočky však korespondoval i s nízkou návštěvou 3975 diváků.
Televizní přenos, mrazivý večer, všelijaké bojkoty a já nevím co ještě všechno nedonutí lidi zvednout zadky a jít podpořit naše kluky. Straka nestraka, za půl roku ten bolševik tady nebude a my bychom se v případě výhry dostali na šest bodů k pohárovým příčkám. Kdo by si to ještě před měsícem a půl pomyslel.
První půle nabídla strašlivou podívanou. Ani nevím, co o ní napsat. Za zmínku snad stojí nebezpečná Vomáčkova hlavička, která však našla dobře postaveného Čontyho. Z naší strany nic.
V druhé půli se obraz hry trochu změnil. Byli jsme aktivnější a obzvlášť průniky po pravé straně a následné přihrávky do malého vápna, několikrát volaly po gólu. Zde se projevila absence Pospěcha... Věřím tomu, že kdyby hrál, aspoň jednu přihrávku by uklidil do branky. To se však nikomu nepovedlo a tak zápas skončil zaslouženou remízou...
V ten večer rozladěn z výkonu našich borců, jsem i poprvé vynechal tradiční tiskovku u Arazimů a šel rovnou domů, zahřát se několika grogy.
Jak jsem zmínil v úvodu, pro většinu z nás to byl poslední zápas v sezóně. Šest z nás si nemohla příští sobotu nechat ujít tradiční bowlingový turnaj ,,Slávistická kuželka,, která bohužel koliduje kvůli Plzni (kéž by jste dostali bůra) ze zápasem s Libercem... Fanýsek a jeho Joudův Píst koncertují v Mirovicích, takže uvidíme, kolik se zástupců naší odbočky přijde rozloučit s podzimní ( i když vlastně už s jarní) částí soutěže.
Takže na viděnou v únoru v Edenu.

TATA
F.F!!!

STRAKA VEN! PLATIL VEN!

Vyhledávání