FK METEOR PRAHA - SLAVIA, 10.8.2011

11.08.2011 13:08

Ve středu odpoledne vyrážíme s Fanýskem do Libně na premiéru Slavie v letošním Ondrášovka cupu na hřišti Meteoru Praha.
Na útulném stadiónku se k nám ještě přidává Petr s Honzou, čímž se stává reprezentace naší odbočky kompletní.
Slušně zaplněný stadión je svědkem celkem vyrovnané úvodní dvacetiminutovky, kdy namotivovaní domácí dokonce několikrát zahrozili náznakem šance. Pak se dvakrát po sobě trefil Koreš a bylo jen otázkou, kolik branek přidáme, či jestli udržíme čisté konto.
Pohodové odpoledne kazila jen asi dvaceti členná skupinka "fanoušků" domácích, která se od první minuty místo povzbuzování domácích zaměřila na neustálé urážení našeho klubu. Samozřejmě, že tento libeňský klub má svoje fandy, ale ti se evidentně rekrutují z řad našeho úhlavního letenského nepřítele. Tupá nadřazenost z některých přímo sálala. Vrchol blbosti nastal v poločasové přestávce, kdy jeden rudě odrezovaný vylil zbytek piva na nic netušící procházející slávistický pár...
To už bylo moc i na mě. Jal jsem se vzít spravedlnost do svých rukou. Na otázku, kde je příčina jeho mindráku, zda v malém přirození nebo rozchod s přítelem, nedokázal odpovědět. Zdálo se, že vše skončí jen malým pošťuchováním, když se ze zelenobílého hloučku vynořila mentálně postižená fanynka domácích a s výkřikem ,,My jsme Meteóóór´´ mě skočila po krku. Tento čin stal se spouštěcím mechanizmem útoku na mě. Zaslechl jsem výkřiky "Napadl ženu!" (o ženách mám trochu jiné představy) a pak už bylo jen otázkou kolik ran vydržím. Přesila byla značná, šanci jsem neměl prakticky žádnou a tak za vydatné pomoci Fanýska ustupuji na hlavní tribunu.
Otázkou je, kde byl celý první poločas náš na internetových diskuzích tak silný kotel. Nevím, ale nechat si srát na hlavu 45. min. od divizních fanoušků Meteoru...
Ale zpátky k zápasu. Do sítě bojujících domácích jsme ještě nasypali 4 banány a bylo po zápase. Malou kaňkou pak byl proměněný pokutový kop domácích v nastaveném času, který ale nic neměnil na hladkém postupu Slavie do dalšího kola.
Po zápase následovala tradiční "tiskovka", tentokrát v restauraci U Jagušky, kde se k nám přidaly manželky a Bača.
Doufám, že si naši kluci nechali nějaké góly také pro Příbram a konečně si připíšeme první tři body do tabulky břečkaligy. Už by bylo na čase!

TATA
F.F!!!

Vyhledávání