Bohemians 1905 vs Slavia Praha Eden 29.7. 20:15

04.08.2011 13:26

První kolo nám los přisoudil na domácí stadion mužstvo těch pravých klokanů. Sice jsme hráli doma, ale opravdu doma jsme nebyli. Na hlavní tribuně visí zelenobílá plachta, po hřišti pobíhá plyšová hračka a znělka z Arabely mne utvrzuje, že dnes doma nejsme. Vlastně kdy jsme? :-(

Ješte před samotným příchodem na stadion mne, však nadzvedává naše nové vedení svým poselstvím Všem Fanouškům https://www.slavia.cz/VYZVA-VSEM-FANOUSKUM-SK-SLAVIA-PRAHA

Nejsem sám jak se utvrzuji, kdo by toho ...... chtěl pryč!

 

U pokladny hodinu před výkopem žádná fronta a tak laškuji a kupuji jeden lupen pro postiženého kamaráda mezi vačnatce a jeden k nám domů. Personál ani na chvilku neváhá a s úsměvem výměnou za bankovky mi dává lístky přesně podle mého požadavku.

Samotné dění na hřišti pak dává tušit, že letošní sezóna nebude jednoduchá, že je potřeba slevit z nároků, a že pan Řebíček ještě nemá čas vysvětlovat rozhodčím jak se má pískat. Hned v 7 minutě dochází ke střetu ve vápně, kde jsme jak jinak než na 100% přesvědčeni, že musí následovat penalta! Do této doby navíc soudce otočí jeden jednoduchý aut a ještě jednu akci hodnotí jinak než by samozřejmě měl. Se svým postiženým kamarádem se pak shodujeme na jednom.rozhodčí nás poškodil a pískal pro Vás. Jak zajímavý pohled různých stran :-).

Pro mne zásadní je ta skutečnost, že v tv to vypadá jako by klokan měl za celý zápas více ze hry a i že mu rozhodčí mylně zvednutým praporkem ještě ublížil.

Skutečnost však byla taková, že jsme míč drželi mnohem častěji na kopačkách a i lépe kombinovali a i do šancí se dostali. Nakonec se k tomu i střely z dálky přidali, což byl jev v minulosti nevídaný. Samozřejmě nešlo si odpustit výtku proč nepřihráváš. Ke hříchu totiž téměř všechny střely netrefili branku. Uspokojit nás je nelehké!

Každé střídání je pro nás utrpení, každé oznámení  je utrpením Arabelu nenávidím! Ještěže toto je jen jednou do roka!

Vinou zranění a snahou posílit ofenzívu dochází k tomu, že během poločasové přestávky si v plné nahotě uvědomuji, jak silnou máme lavičku. Hurka 18 let, Šimeček 18 let, Vondráček 18 let, Petrák 19 let a Berkovec 22 let. Před tím se musí každý třást. Kluci to jsou šikovní o tom žádná, ale tohle nemusí dopadnout dobře. Všichni se modlíme, aby se nikdo nezranil i toto přání je nevyslyšeno a tak nás čeká buď Zákostelský, nebo Dostál na place. Sám nad Dostálem lámu hůl a říkám, že ten kluk na to nemá. Domníval jsem se, že dozadu si svoje odvede, ale neodvede. Zákostelskýho jsem na stoperu viděl na turnaji v Čelakovích a byť centry sbíral solidně, tak poziční hra a tak nějak celkově s ním na stoperu si z nás budou dělat dobrý den. Jedu se tedy podívat do Liberce a budu doufat, že nás do té doby ještě někdo posílí. Jen jestli, ale budou do té doby dořešené papíry :-)

Den jsem se svým postiženým kamarádem zakončil v restauraci Mezcal, kde jsme povečeřeli Pollo wings (750g) a jako dezert pak výborné Fruta de tortilla. K pití jsem byl jako řidič odkázán na Soft mojito pro šofery.

https://www.mezcal-restaurant.cz/index.php

 

Tedy až na ten výsledek krásný večer a těším se na další!

 

P.S. Diagnoza mého kamaráda je „ je to Klokan“. Jinak je to prima kluk.

Vyhledávání