3. Výroční schůze. Restaurace U Arazimů, 28.1.2012

29.01.2012 21:39

V poslední lednovou sobotu se konala v pořadí třetí výroční schůze naší odbočky.
Účast téměř stoprocentní, členy naší odbočky doplnili již téměř tradiční návštěvníci našich výroček, první místopředseda O.P. Slavia Praha RNDr. Michal Dobiáš, člen kontrolní komise a tahoun kolínské odbočky MUDr. Michael Janáček, ze sekretiátu pak Jan Čapek a prvně nás svoji návštěvou poctil člen Libišské odbočky Ladislav Kinda.
Předem také byla avizována návštěva hosta nejočekávanějšího a to Iva Knoflíčka. Tomu jsme však mohli věřit, až v okamžiku, když stál ve dveřích. To se také později stalo, ale to předbíhám.
Program schůze začal ve 13:00. Probrali jsme co jsme potřebovali, pentli, dětský den i možnost v budoucnu pořádat celorepublikový sraz odboček. S přibývajícím časem oči všech zúčastněných více a více pokukovali po dveřích, zda už nás konečně na třetí pokus navštíví výše zmiňovaný vzácný host.
Krátce po čtrnácté hodině jsme se dočkali. Ivo dosedl za stůl ihned ze sebe začal chrlit množství zážitků a příběhů z jeho bohatého fotbalového života. trpělivě a s ochotou odpovídal na jakýkoliv dotaz. Čas příjemně plynul, na stole zavoněl krtkův gulášek, takže ani zpráva z Bratislavy, že se Francovi nepovedla další ,,tréninková jednotka,, nám nemohla zkazit příjemné odpoledne.
Na závěr ještě proběhlo nezbytné fotografování a podepisování snad všeho co podepsat šlo a museli jsme se, se sympatickým klubařem rozloučit.
Posezení pak pokračovalo dál, a každý z nás opouštěl pivnici z dobrým pocitem.
Na závěr bych chtěl poděkovat všem výše zmiňovaným hostům za jejich návštěvu a těším se na další shledání jak v Edenu, tak i na některých akcích na kterých se už tradičně potkáváme!
Slavii zdar!!!

TATA
F.F!!!
 

Vyhledávání