SLÁVISTICKÁ KUŽELKA - 14.12.13

10.01.2014 13:33

SLÁVISTICKÁ KUŽELKA - 14.12.2013, Kutná Hora

 

S omluvou se opožděně vracím k pátému ročníku oblíbeného bowlingového turnaje smíšených párů, který se konal, jako vždy, v Kutné Hoře.

Samozřejmě jsme nechyběli ani my. Přihláška tradičních tří párů letěla do rukou Míši Janáčka s dostatečným předstihem. Leč zdravotní a pracovní problémy zapříčinily velkou komplikaci ve složení dvojic. Zkrátím to, chyběli nám ženy... A ono sehnat takovou ženu, která umí správně uchopit kouli, to je vážný problém. Naštěstí Petrova kolegyně Jana a její kamarádka Gábina v sobě našly dostatek odvahy doprovázet nás, v tomto prestižním turnaji, dobývat mety nejvyšší. Tyto narychlo poslepované dvojice pak doplnila dvojice naopak tradiční, a to dvojice Pepík s Adélkou. Dokonce jsme utvořili i jeden pár mužský. To když Honza, který prostě partnerku nesehnal, vzal za vděk protějšku stejného pohlaví. Nutno dodat, že mimo oficiální zápis.

Co o turnaji samotném? Jako vždy perfektně připravená akce, bohatá tombola, tradiční vítěz - manželé Tomáškovi a bezva lidé. Naše umístění zapadlo do šedi průměru. Petr s Janou 7., Pepča s Adélkou 8. a já s Gábinou desátá příčka. Ale o to tady přeci vůbec nešlo. Důležité bylo, aspoň na chvíli zapomenout na předvánoční shon, neúspěchy Slávie a setkat se s bezvadnou partou lidí, ke kterým se vždy rádi vracíme.

Následovala tradiční dohrávka U Kata, která se po odjezdu děvčat změnila v ryze pánskou záležitost. Podle toho to také dopadlo. Skutečnost, že jsem v noci dokázal asi na deset minut zabloudit ve svém hotelovém pokoji hovoří za vše...

Chtěl bych Vám všem opožděně popřát vše nejlepší do Nového roku a snad lepší červenobílé zítřky.

 

TATA

F:F!!!

Vyhledávání