2. Výroční schůze, restaurace U Arazimů, 5.3.2011

06.03.2011 21:16

21 členů naší odbočky se sešlo krátce po obědě na druhé výroční schůzi v restauraci U Arazimů. V těchto dobách se naplno ukázala věrnost sešívaných fanoušků. Věrnost v pravém slova smyslu! Je krásné hlásit se ke klubu v časech hojnosti, ale je ještě krásnější stát za naším klubem ve chvílích (jak kdysi nazval ing. Leška) "nekomfortních". Zdá se, že po sobotě nás opustili jen čtyři členové. O to víc potěšila přihláška Karla Kaisera do našeho spolku.
Po krátkém úvodu jsme předali slovo prvnímu místopředsedovi O.P. RNDr Michalovi Dobiášovi, který nás i tentokrát poctil svojí návštěvou. Z jeho úst jsme se dozvěděli mnoho zajímavých, leč ne zrovna optimistických informací o stavu našeho klubu. Po patnácté hodině také dorazila dvojčlenná delegace našich přátel z Kolína.
Probíralo se mnohé, důležité i nedůležité, na stole obložené mísy, pěnivý mok a i na můj rozvařený guláš došlo... Nad tím vším však čněly nadějné zprávy z Liberce, kde naši fotbalisté bojovali o ligovou příslušnost. Jak se později ukázalo, bojovali srdnatě a z města pod Ještědem si odvážíme překvapivé tři body!!! Pěkný dárek k našim dvouletým narozeninám! Obzvlášť když druhou vítěznou svíčku do našeho dortu zapíchli večer naši hokejisté!
Druhý rok fungování naší odbočky je tedy za námi. Dál budeme navštěvovat akce naší spřátelené odbočky v Kolíně, dozajista se zúčastníme setkání v Něčíni a naše snahy již teď směřují k druhému ročníku Veleňské Pentle, která se uskuteční 11.6.2011.
Chtěl bych poděkovat všem za účast, M. Dobiášovi a kolínským přátelům za návštěvu!
Za rok tedy na viděnou snad v lepších slávistických časech!

TATA
F.F.

Vyhledávání