1.VÝROČNÍ SCHŮZE ODBORU PŘÁTEL SK SLAVIA PRAHA VE VELENI, RESTAURACE U ARAZIMŮ

14.02.2010 14:00

V sobotu 13.02.2010 nás čekala první výroční schůze veleňské odbočky. Po loňské zkušenosti jsme ji přesunuli do hlavního sálu pivnice a udělali jsme dobře. Naše řady se za uplynulý rok rozrostly, takže salónek již kapacitně nestačí.
Veškeré přípravy se nesly pod dojmem očekávání příchodu vzácného hosta Vládi Šmicra. Ten sice telefonicky účast přislíbil, leč z neznámých důvodů nakonec nedorazil. Je to škoda. Naplněná veleňská krčma, natěšené děti i hosté z Kolína se legendy nedočkali. Snad ještě bude možnost se s ním ve Veleni setkat a předat mu drobný dárek, který jsme pro něj měli připravený.
Po zhruba hodinové debatě (o níž najdete informace v sekci Download),jsme přivítali hosty. 1.místopředsedu výboru Odboru přátel SK Slavia Praha RNDr.Michala Dobiáše, ze sekretariátu pana Čapka a tříčlennou delegaci z dnes již více než spřátelené odbočky v Kolíně v čele s členem kontrolní komise OP MUDr.Michaelem Janáčkem.
Mluvilo se samozřejmě o fotbale o Slávii, ale i o běžných věcech. Čas příjemně plynul, čárky na účtenkách přibývaly a na počáteční zklamání z neúčasti Vládi si už nikdo pomalu nevzpomněl.
Chtěl bych touto cestou poděkovat pánům Dobiášovi a Čapkovi za účast. Zvláštní poděkování letí k našim přátelům do Kolína za jejich návštěvu na naší výročce i přestože věděli, že to s Vláďou pravděpodobně nedopadne.
Nezbývá než si přát, aby následující rok byl co se týče činnosti naší odbočky aspoň stejně úspěšný jako ten loňský a naše Slávie se vrátila na příčky kam patří (aspoň ty pohárové)!

TATA
FAITHFUL FOREVER!!!

Vyhledávání